Písně z larpů
O Laegovi

Laeg Mortemir vai Eledar (1988) - jsem elfí multiinstrumentalista, písničkář a příležitostný skladatel. Zabývám se především tvorbou vlastních písní s fantasy a historickými náměty, vytvářím i hudbu na přání a objevuji se v několika uskupeních (Falešné společenstvo, Hlasy Středozemě). Živím se hraním středověké hudby na dudy, spolupracoval se skupinou Weytora a Barbarpunk. Ve volných chvílích jezdím na larpy, čtu a opravuji trabanty.

Diskografie
Autorská alba
  • Hra na hrdiny 2010)
  • Báje v nás (2011)
  • Krajina věží (2012)
  • K Vašim službám (2015)

    Hostování
  • Fëanor a jeho synové (2010)
  • Vždycky budeme někomu vadit (2011)
  • Barbaři táhnou do světa (2014)

    Reference:
  • překlad 3 písní do dětského animovaného filmu Tajemství dračí hory 2
  • hudba pro portál regionální gastronomie
  • hudba pro krátký film Vílí krev (v produkci)

    Moje nástroje si můžete prohlédnout zde.

    Kontakt:
  • laegmortemir@gmail.com

    Těším se na vaše vzkazy!

    laeg laeg laeg laeg laeg













  • © Copyright Carten Arts 2009. Made by Laeg Mortemir